• Здравей Гост
Март 17, 2018, 08:11:38 pm

Автор Тема: Българските деца са докарани до трагична неграмотност!  (Прочетена 4698 пъти)

Декември 08, 2014, 12:42:01 am
Отговор #30

defender

 • Newbie
 • *
 • Публикации: 1053
  • Профил
______________

"Аз съм Пътя, и Истината, и Живота..." (Йоан 14:6)
Активен
Декември 08, 2014, 02:07:54 am
Отговор #31

defender

 • Newbie
 • *
 • Публикации: 1053
  • Профил
добре де сега, мани я Библията

Най-накрая нещо умно и от теб да излезе.  O:-)

леле верно, вчера ядох една вафла и май имаше аспартам в нея, значи оказва влияние да го ева.

« Последна редакция: Декември 08, 2014, 02:09:53 am от defender »
______________

"Аз съм Пътя, и Истината, и Живота..." (Йоан 14:6)
Активен
Декември 08, 2014, 10:35:01 am
Отговор #32

lilia

 • Newbie
 • *
 • Публикации: 1028
  • Профил
  • още за атеизъм =)(колкото повече, толкова повече)
Цитат
лилиа като събереш четата да нападаш лошите, звънни да те гледаме по новините.

виж го Бравадо много те подкрепяше (атеизма тва, атеизма онова, лилиа тва-онова), ама като дойде време чета да събираш и ся дума не обелва. хихи

Дифендър, ти добре ли си?  ??? Какво пак не ти стана ясно?  ???
Етичното поведение на човека трябва да се основава на състрадание, образование и социални връзки. Не е нужна никаква религиозна основа, за да се случи това. Би говорило много лошо за хората, ако трябва да бъдат озаптявани чрез страхове от наказание и увещавани с награди, идващи след смъртта. Айнщайн
Активен
Декември 08, 2014, 11:34:24 am
Отговор #33

lilia

 • Newbie
 • *
 • Публикации: 1028
  • Профил
  • още за атеизъм =)(колкото повече, толкова повече)
Цитат
е как "ко? не", как тогава човек да си изкарва хляба и да си плаща интернета, кво, да пласирам проститутки с камили през пустинята ли. Какво предлагаш?

Значи пак трябва да си част от системата (или ставаш отшелник), а правилата на системата друг ги определя.

Живото потвърждение си дифендър, че всичко, на което системата те е научила, тва е да работиш за друг. Че как ли иначе да си платиш хляба (и интернета)? А стигат ли ти парите, които ти плащат свише и знаеш ли колко е печалбата на шефа ти, за да можеш да си прецениш справедливо ли е заплатен трудът ти, ограбен ли е? Или не знаеш шефа ти колко чиста печалба има? А дали е платил осигуровките ти? Или му висят като огромни несъбираеми задължения на фирмата?

Касае те. Здравното не толкова, тъй като дори да не е внесено, се водиш здравно осигурен и лекарят няма те върне. Пенсионното те касае. Щото като дойде моментът да се пенсионираш, както в момента парите за пенсиониране са лични и ако са ти удържани от заплатата, но не са внесени по личната ти пенсионна партида, кво ще ти изплатят за пенсия, като си вече стар и неспособен да работиш? Много хора са в това положение. Ще стане голямо мазаво, като тръгнат да се пенсионират хората, дето сега по тея времена работят. Ще им се подхвърлят пари от поредния държавен заем , за да няма бунт. Толкоз пари ще им се подхвърлят, колкото да не умрат от глад. Ако изобщо им се позволи да се пенсионират. Изгодно е да се работи до 100г. възраст, като през цялото време да се краде от осигуровките, които се удържат от заплатата на работника . Ма кво ти обяснявам, ти тея неща нали ги знаеш? Или не?

Не намираш начин да не си част от системата, защото не си научен да бъдеш самостоятелен да работиш за себе си, а си научен да работиш за друг.  ;)

Аз от своя страна работя за себе си.

Имам моя фирма. Работя с други хора на основата на партньорски отношения. Всеки от тези хора е независим. Целта на моята фирма е участие в обществени поръчки в областта на интелектуалния труд, но не в България (щото как се печелят обществените поръчки в България и колко е зле положението от към законност, тези неща са ми ясни и аз в нечестни тръжни процедури не участвам по никакъв начин: за мен думата измамник не звучи гордо и аз част от измами няма да бъда никога). Има си честни хора по тоя свят. Свят- голям.  ;)

Разпределението на финансовите постъпление във фирмата ми не е на принципа на алчността и не е в ущърб на хората около мен. Аз нямам подчинени и не съм началник на никой. Аз имам партньори. Дейността на фирмата ми не е скрита от партньорите ми и всичко, включително разпределението на печалбата, е въпрос на договорка между нас. Законно е. Имам право на колкото партньори си поискам. Имам право да им давам толкова от печалбата, колкото сме се договорили по между си. Всичко е въпрос на подписани договори. Просто това не е начинът, по който алчните хора правят бизнес. Алчността ще ги умори директно, ако пробват да са честни с околните им. Направо ще пукнат от собствената си алчност. Алчността им ги прави жестоки, нечестни, подли. Парите все са им малко, дори като имат толкова, колкото никога няма да изхарчат, ако ще и нито секунда от живота си да не спират да харчат. Все не са се накраднали, все е недостатъчно колко вреда нанасят.

Изкорени ли се алчността, една значителна част от злините по този свят ще изчезнат.

А ти, ако искаш да не те обират, ми спри да работиш за друг. Спри да правиш това, на което системата те е научила. Работи за себе си. Стартирай собствен бизнес, но не прави бизнеса си на принципа на алчността, ако искаш да съхраниш човешкото в себе си. И ще имаш платени сметки, както моите сметки са платени. От теб зависи. Въпрос на знание, на можене е. Знаеш кое, какво и как, можеш и правиш. Нищо повече не се иска. ;)Етичното поведение на човека трябва да се основава на състрадание, образование и социални връзки. Не е нужна никаква религиозна основа, за да се случи това. Би говорило много лошо за хората, ако трябва да бъдат озаптявани чрез страхове от наказание и увещавани с награди, идващи след смъртта. Айнщайн
Активен
Януари 22, 2015, 05:08:06 pm
Отговор #34

defender

 • Newbie
 • *
 • Публикации: 1053
  • Профил
Ученици бият учителка в час по английски

http://youtu.be/2dB-sXwR4E0

"просперитета" на цивилизацията..
______________

"Аз съм Пътя, и Истината, и Живота..." (Йоан 14:6)
Активен
Април 03, 2015, 12:33:57 am
Отговор #35

rado84

 • Newbie
 • *
 • Публикации: 13
 • Бисексуален активен
  • Профил
Ученици бият учителка в час по английски

"просперитета" на цивилизацията..

Ама едно шамарче вече за „бой“ ли се води? Сигурно ако я наритат 1-2 пъти на земята, ще напишат „ученици вадят червата на учителка“.
А на тия момчета бих им дал кратък урок как да вгорчат живота на учителката без да я докосват и с пръст. Едно време така вгорчих живота на една к*чка, която ни преподаваше биология. В листа с контролното писах разни неща по неин адрес. После бяха ред сълзи, ред сополи и в края на годината напусна. Така че има далеч по-ефикасни методи от един шамар. Шамара ще го забрави, но психологическия тормоз ще го помни цял живот.

А ти, дефендъре, не се прави и ти на много велик, защото си от същия неграмотен кюп като този "просперитет". Като за начало - идея си нямаш какво е това пълен член в българския език и кога се употребява.

Цитат на: Mozo
Да пукне тоя, дето е измислил религиите!
Активен
Advertisement